English
JULES - relax, good food, wine and eclectic atmosphere
 

Jules Home

Situata, in inima orașului, 200 m de Piața Mare, Jules Home propune servicii de cazare de calitate într-o frumoasa clădire istorica. In etapa inițiala de construcție, intre 1470-1490, clădirea a funcționat ca anexa a Casei Altemberger-Pempflinger (ulterior Primărie a orașului, peste 300 de ani), unul din cele mai importante monumente de arhitectura gotica in Transilvania.

Structura originala a fost păstrata si restaurata, iar amprentele estetice ale influentei Renașterii au fost puse in valoare prin restaurarea integrala a fațadei.

Urmare a respectului acordat moștenirii istorice, toate cele 8 unități de cazare au personalitate proprie , data de forma, vedere sau suprafața.

In fiecare camera veți regăsi, paturi mari, lenjerii si prosoape de calitate, saltele ortopedice, facilități pentru ceai si cafea, podele încălzite in bai sau internet de mare viteza .

Consistenți cu filozofia restaurantului Jules cu privire la susținerea producătorilor locali si evitarea a risipei, in camerele noastre veți găsi doar produse consumabile sustenabile pentru mediu.